Revolta etc.

Azi e 5 mai, da? Bun – afara sunt 9 grade Celsius. Mai devreme erau 6. Ies din casa cu palton, ghete si fular. Deja mi-am pierdut rabdarea, oare aici or fi doar doua anotimpuri si nu stiu eu?! (sezon ploios si sezon neploios – acu’ nu ploua) Cred c-ar trebui sa ma mut, vrea careva sa vina in locul meu? Poate vreun tlönian, stiu ca lor le placea frigul. Sa vad eu daca le mai place un frig din asta permanent.

Asa, acum ca mi-am spus oful, fiti atenti: se organizeaza un targ de poezie la Bucuresti, intre 2 si 5 iunie. As merge si eu daca as putea, ma gandesc ca (printre altele) se gasesc acolo carti de-alea rare din care am eu o lista intreaga. Mai multe detalii pe blogul lor. Si daca va duceti, sa povestiti cum a fost, sunt foarte curioasa. (Imi pare rau ca am combinat poezia cu frigul, da’ ce sa fac daca s-au nimerit amandoua in acelasi timp? 🙂 )

Later edit: Uitasem de celalalt eveniment care se anunta a fi misto – Targul Alternativ de Carte, intre 28 si 30 mai. Imi vine sa ma mut vreo doua luni la Bucuresti si nu numai din cauza vremii.

Explore posts in the same categories: diverse, poezie

2 comentarii pe “Revolta etc.”


  1. multumim de promovare si sprijin. daca te putem ajuta in procurarea vreunei carti „mai rare” spune-ne si vom incerca 🙂

  2. zum Says:

    @ Targul: ah, multumesc si eu, dar cartile pe care le vreau sunt prea multe. poate ajung la targul de anul viitor si mi le iau pe toate 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: